| Mihaiflorin14327 a întrebat:

Salut TPU! Aveti idee cum pot sa gasesc informații,persoane,continut etc care ma poate ajuta in viata(ex sa am incredere in mine,sa învăț cum să mă îmbrac etc)cum sa gasesc cuvintele cheie ca sa gasesc informatia pe care o doresc?
Si daca puteti sa mi ziceți câteva persoane pe care sa le urmăresc pentru motivație,sfaturi etc chiar si blog,canal de yt, insta, Facebook etc
Deci cum trebuie să scriu sau sa caut ca sa gasesc persoane pe internet care ar putea sa ma ajute sau sa gasesc informațiile dorite?

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"cum pot sa gasesc ...persoane,continut etc care ma poate ajuta in viata(ex sa am incredere in mine, sa învăț cum să mă îmbrac etc)cum sa gasesc cuvintele"

ia fă un tur de orizont prin propria ta casă: părinți-bunci-frați-surori

| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Depinde foarte mult ce vrei sa cauti si ce gusturi / pareri ai, presupun. Daca pe tine te motiveaza Y lucru poate la mine nu e la fel, iar Y nu are niciun efect. Daca lui Z ii place sa se imbrace in W mod, asta nu inseamna ca tie iti place acelasi lucru. Trebuie sa cauti singur. Pur si simplu intra pe Youtube si cauta cum sa te imbraci (in engleza, romana sau alta limba) si ia la rand toate videoclipurile acelea pana gasesti ceva ce iti place. Apoi continua sa urmaresti acea persoana si cauta altele asemenea. La exprimare nu te poate ajuta nimeni. Trebuie sa citesti mai mult si sa vorbesti mai mult cu alti oameni. (poate si sa te uiti la filme, sa vezi cum interactioneaza diverse persoane)
La lucrurile celelalte (motivatia, sfaturile, increderea in sine etc) incearca sa citesti diverse carti de acest gen (gasesti o tona in librarii / in format pdf, vointa sa ai). Sunt si bloguri sau podcast-uri, pur si simplu cauta ceea ce vrei sa inveti (sfaturi motivationale, incredere in sine etc). Cele mai interesante sunt in engleza. Si incearca mereu sa urmaresti cel putin doua persoane cu opinii diferite. Din nou, nu stiu ce functioneaza la tine si ce nu, ca sa iti fac recomandari, insa trebuie doar sa cauti ce vrei pe google si cu siguranta vei gasi ce iti doresti, timp, vointa si rabdare sa ai.