| marius9998 a întrebat:

Azi ma contraziceam in clasa cu un coleg care mi-a spus ca la clasele de mate info, sa dau un exemplu cu 31 de copii,
in clasa a XI-a vor fi 28, iar ceilalti 3 cu medii mai mici vor fi repartizati. Este adevarat sau nu?

7 răspunsuri:
| razvan101 a răspuns:

Nulaughing))

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU este adevărat!
Toţi elevii care termină clasa a 10-a la acea specializare sunt trecuţi "automat" în clasa a 11-a ( chiar dacă se depăşeşte nr de 28 elevi/clasă )!

Toate cele bune!

| LTAA a răspuns:

La admitere la fiecare clasa de liceu sa repartizeaza 33 de elevi

| dragosbogdan001 a răspuns:

Nu, colegul tau debiteaza. rolling on the floor Totusi ca sa nu il contrazicem complet, poate stie ceva de la director sau diriginte sau poate doar a fost si el prost informat de catre altcineva.

| Anca6991 a răspuns:

Nuu are nicio treaba. Noi in clasa a IX-a eram in jur de 30, iar in a XII-a am ramas 24, si motivul a fost ca o parte din colegi au ramas repetenti, iar altii au plecat la alt liceu. Cu toate ca cealalta clasa de mate-info avea cam 33 de elevi, nu a mai venit nimeni la noi si am ramas 24, cei mai saraci. laughing

| Catalin0486 a răspuns:

Numarul elevilor nu este influentat de cla in care te aflit ( a XI sau a XII-a) ci de rezultatele elevilor si de capacitatea lor de a promova

| Alex154 a răspuns:

Nu laughing) Sunt la mate info și Îți spun că e o aberație asta