Poti sa iei si nota 1, o sa fii repartizat la un liceu foarte foarte prost cu tot felul de debili mintal
Eu zic sa inveti si sa iei si tu macar un 7-8 daca vrei sa stai intr-un mediu mai placut.
Poti intra la liceu si fara examen. La liceele tehnologice raman locuri neocupate. La examen poti lua si 1 ca tot intri undeva.
Nu stiu cum este acum dar cand am dat eu examenul puteai sa iei si 1, daca sunt licee care au media de intrare 1 poti intra la ele, dar pe bune, crede ma, nu e asa greu, pana si daca iei nota mica, conteaza media generala mai mult, stai linistit, nu ramai fara liceu
Buna.Ideea este ca orice nota iei, tot intri la un liceu, oarecare.Dar retine, daca iei sub 5 intri obligatoriu la un liceu tehnologic, nicio sansa sa ajungi la unul teoretic.In locul tau as tinti ceva mai sus, nu atat de jos.Mi-e imposibil sa cred ca nu te duce capul chiar deloc, asadar da-ti silinta, pune-te pe invatat, mai ales ca gasesti si pe internet mura in gura, explicatii, variante rezolvate etc.Nu ai nimic de pierdut daca incerci.Bafta!
Aici niste linkuri utile:
https://www.tpu.ro/......e-clasa-a/
Adi1987 întreabă: