Bună! Ai putea încerca duolingo!
Eu însă am făcut niște cursuri la Buzău, sunt niște cluburi pentru copiii unse poti face ce vrei ( înveți sa pictezi, sa cânți, te duci la canto, înveți limbi străine). Te duci cand vrei. Eu ma duceam odată la 2 săptămâni. Costa 100 lei. M-am dus și acum vb fluent 5 lb străine. Succes!
Duolingo nu-i bun, nu te lua dupa ceilalti. Duolingo e bun doar daca vrei sa stii putin dintr-o limba pentru a calatori in tara in care se vorbeste cel mai des acea limba, cu vorbitorii nativi din tara respectiva, de exemplu, daca vrei sa vizitezi Franta, trebuie sa inveti franceza, dar daca vrei sa vizitezi Parisul nu trebuie neaparat sa stii franceza, poti sa vorbesti si engleza acolo daca vrei sa te duci pentru o vacanta, sunt oameni care vorbesc engleza in Paris, dar doar fiindca este capitala Frantei, fiind vizitata de milioane de oameni din intreaga lume anual si aceeasi regula se aplica si la Madrid, trebuie sa stii doar engleza, dar nu strica sa inveti si putina spaniola, intrebari si propozitii utile pe care le poti invata dintr-un dictionar romana-spaniola. Dar daca vrei sa te duci intr-un oras care nu este asa mare dintr-o tara straina trebuie neaparat sa stii limba lor foarte bine fiindca foarte multi oameni din acel oras nu cunosc engleza, ei stiu doar limba lor nativa (sunt si exceptii totusi, unde unii cunosc putina engleza). Asadar, cel mai bine ar fi, pentru a invata o limba la perfectie este sa te inscrii la niste cursuri online pentru asa ceva, te va ajuta foarte mult, iti recomand sa incepi cu engleza fiindca este cea mai utila limba cand vine vorba de a calatori. Franceza si spaniola sunt limbi mai grele, dar sigur te vei descurca, asta daca nu inveti toate limbile in acelasi timp. Iti urez mult noroc! Sper ca te-am putut ajuta.
Duolingo si alte aplicatii de genul sunt egale cu ZERO! Oamenii recomanda niste chestii din auzite. Ca sa inveti o limba trebuie sa asculti pe cineva care o vorbeste (mii de videos pe YouTube) si sa incerci sa legi ZILNIC fraze. Cand nu stii un cuvant, ai Google Translate. Ai tradus un cuvant, cauta sa faci minim 3 propozitii cu el. In propozitiile alea o sa nimeresti alte cuvinte pe care nu le cunosti si tot asa. Duolingo e strict pentru a invata cuvinte noi dar daca tu nu te folosesti de ele ca sa construiesti fraze si sa incerci sa legi o conversatie fictiva pe caiet sau in capul tau, nu o sa te ajute cu absolut nimic pentru ca le uiti sau nu stii cum sa le legi intre ele. D-aia la ora actuala NU ai nevoie de absolut nici un fel de aplicatie ca sa inveti o limba straina. Doar de determinare si ambitie ca in rest ai acces la Translate si videoclipuri cu nativi si cuvinte + gramatica le ai la un click distanta.