| ionhoreangapusca a întrebat:

ce ar trebui sa fac sa inteleg matematica? deoarece cand incep sa studies aceasta materie totul mi se pare foarte greu si o las balta! exista vreo solutie s pentru a intelege aceasta materie?

4 răspunsuri:
| bibi518 a răspuns:

Amn...prin mai multe exercitii. Daca chiar nu inteegi ceva poti sa o intrebi si pe profa ca doar de aia ii pusa acolo, sa va educe pe voi.Idee este sa vrei sa inveti si sa iti dai silinta, ca la un moment dat tot o sa intelegi, dar doar prin munca di exercitii happy

| Ciprian964335345 a răspuns:

Pentru a intelege matematica trebuie sa faci cat mai multe exercitii. Daca un exercitiu nu iti iese nu renunta greseala asta am facut-o si eu straduieste-te pana nu-ti iese.Nu-ti iese azi nu-ti iese maine la un moment dat tot trebuie sa-ti iasa. Daca nu stii sa rezolvi un anumit tip de exercitii rezolva cat mai multe din acelea pana le faci perfect. Sper ca te-am ajutat.

| AndraAndrada2000 a răspuns:

Pai prin multe exerciti, daca vrei poti sa mergi la farmacie sa ceri ceva de memorie ca sa ti minte mai usor.
FUNDA?

| FanElenaGheorghe a răspuns:

Pt a o intelege e nevoie de invatare constanta a teoriilor. Desigur e nevoie si de exercitiu mult. Roag-o pe profesoara ta sa iti explice. Sigur te va putea ajuta.
Daca l-asi balta studiatul materiei nu ajungi nicaieri, chiar mai rau...
BAFTA! FUNDA?