| Desh a întrebat:

Salut TPU! Ce îmi recomandați? Viața la căminul de liceu sau să rămân acasă? Țin să menționez că liceul e foarte aproape.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Preferabil sa stai acasa.

Daca liceul este aproape nici nu te primesc la camin.

| Ciprian998 a răspuns:

La camin pentru distractie si socializare

| anonimg a răspuns:

Dacă te înțelegi bine cu cei de acasă, rămâi acasă.
Dacă nu te înțelegi bine cu ei, atunci stai departe de ei.

| Animeforlifee9921 a răspuns:

Mai bine acasa,faci ce vrei si cand vrei, asa la camin daca stai cu una sau mai multe persoane in camera, poate unul vrea sa citeasca, unul sa doarma etc. si pot aparea certuri. In plus, nici conditiile nu cred ca sunt mai bune decat acasa. Deci iti recomand sa ramai acasa.

| Sophieka a răspuns:

Preferabil sa ramai acasa daca esti intr-un mediu familial bun.
La camin poti avea parte de multe influente negative... Tigari, bauturi, anturaje, boli...

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai de ce ai sta la camin, daca locuiesti aproape de liceu?
La camin ("internat") exista pedagog, regulile sunt stricte, iar confortul si "fauna" de pe acolo sunt mult mai slabe decat acasa.
De la camin nu poti iesi la 11 noaptea sa te vezi cu baietii, de exemplu. De acasa probabil te-ar lasa parintii sa iesi.
Acasa iti alegi tu cand sa dormi si cand sa stai treaz toata noaptea, la camin aleg colegii tai cat "ai voie" sa dormi, cand e cazul sa-ti faca farse, sa dea muzica tare, etc.

| Smmo a răspuns:

Acasa, in afara de cazul in care ai vreo problema serioasa cu vreun parinte - abuzuri, alcoolici.

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu zic ca e mult mai bine acasa.Ai timp sa fii independent/a la camin cand te afli in timpul studentiei, in alt oras.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acasă. E garantat mai bine decât la cămin unde nu ai intimitate.