Trebuie sa ai notele peste 5, iar media lor sa fie peste 6. Nu te ingrijora, eu la simulari am avut 1, 8 la mate si 3, 2 la romana, la biologie nici nu am fost. Iar la bac am luat 5 fix la mate, 6.7 la romana, si 8.15 la biologie(ce-i drept am invatat mult inainte). Deci iti recomand sa inveti cat de mult poti la materiile din care o sa dai bacul.
Bună!
Trebuie să iei MINIM 5 la fiecare dintre cele 3 probe scrise şi MINIM 6 media generală de BAC!
Toate cele bune!
Vezi alte detalii în răspunsurile pe care le-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......u-sportiv/
Salut!
Trebuie sa iei minimum 5 la fiecare dintre cele trei probe scrise (sau patru, daca apartii minoritatilor nationale si studiezi limba materna) si trebuie ca media generala a probelor scrise sa fie peste 6.
De asemenea, e obligatoriu sa te fi prezentat la toate cele 3 probe de competente lingvistice si digitale (sau patru, de asemenea, daca studiezi la scoala si limba materna) sau sa le fi echivalat cu un certificate recunoscut (de exemplu, ECDL la competente digitale sau IELTS/TOEFL/Cambridge-PET, FCE, CAE sau CPE la competente lingvistice de comunicare in limba engleza sau DELF/DA:F pentru farnceza sau Goethe Zertofokat pentru germana etc). La aceste probe de competente, califictaivul (incepator/mediu/avansat/experiemntat) nu influentiaza promovabilitatea la bac, e suficient sa le fi sustinut, indifferent cum ai fost notat.
Iti dpresc succes!
Peste 6(inclusiv 6), poti pica bacul si cu media 5.95 de exemplu. Apropo, in ce clasa esti de nu stii chestia asta?
Sunt pe clasa a 12 faza ii ca am fost pana e clasa a 8 premiant după aia am intrat la liceul sportiv si s- o terminat c școala adică chiulesc mult faza ii ca acuma am dat simulare la bac si am luat 6, 80, 6, 20 si 5, 30 dec cu notele astea i-l iau?
Da, iei bacul cu notele astea.
bonhiboana întreabă:
Capul124LuA întreabă: