| Andrei73802717159 a întrebat:

Salut TpU! Ce parere aveti despre cursurile online?
Eu unul cred ca sunt nefolositoare adica acum dupa paste ne-au zis niste profesorii sa intram pe zoom si intram numa 7-8 copii am intrat si eu sa vad care e treaba si nu inteleg nimic am auzit la televizor ca o sa ne incheie media la fiecare materie cu ce note avem pana acum. Eu nu am la 7 materii note si asta ce ar inseamna ca ma intorc din nou la scoala ca sa am si eu o medie sau unele materii nu o sa se mai ia in considerare cum ar fi sportul, desenul etc? O gramada de copii nu participa la "cursurile online" unii ca nu vor, altii ca nu au internet, pe aia fara posibilitati cine ii ia in calcul? Au inceput sa ne dea teme la sport, adica serios ce teme sa fac la sport? La unele cursuri online nici nu particip pentru ca nu inteleg nimic, credeti ca asta e un lucru rau ca nu particip la unele cateodata si in unele zile deloc? Adica daca as intelege ceva si am fi macar jumatate din clasa as participa si eu la toate. Intrebarea mea este:
1.Ce se va intampla daca la 7 materii nu am note si nu are cu ce note sa imi incheie mediile?
2.Ce consecinte pot aparea daca nu prea particip la cursurile online?
Scuze ca am scris fara semne de punctuatie multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Alverto a răspuns:

În ceea ce privește notele:

Cazul 1: dacă elevul are 2 note, *se încheie media cu cele 2*;

Cazul 2: dacă elevul are o notă, iar elevul/parintele își da acordul sa fie notat pe activitatea online, *a doua notă poate fi reprezentata de lucrările/temele/activitatea din online*;

Cazul 3: dacă elevul are o notă și elevul/parintele nu își da acordul sa ii fie puse note pentru participarea la orele online, *a doua nota va fi media de pe semestrul 1*;

Cazul 4: dacă elevul nu are nicio nota, media anuală este *media de pe primul semestru*;

Cazul 5: pentru cei care sunt in situație de corigenta, profesorul și elevul decid împreuna când sa vina la școala sa susțină o lucrare/proiect. *Nota de la acestea va fi media anuală

Irelevante, nu am participat la niciun curs online, eu îți recomand să îți iei doar temele și atât. Fiindcă oricum anul se v-a încheia pe 12 Iun, deci și mediile se v-or incheia cumva, daca ție nu îți place, asta e, nici mie nu îmi place să stau unei camere web și să fac lecții (pentru că nu înțeleg ca la școală)

| eusebiu27 a răspuns (pentru Alverto):

Total de acord cu tine

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Preferați să vă petreceți toată vara la școală de vă plângeți atât de cursurile online?
Iar pentru cei care n-au acces la tehnologia necesară am înțeles că s-a început o evidență și o să se ia măsuri

| ilie a răspuns:

La aceste ore sunt putini tocmai sa poată participantii sa înțeleagă ce se predă.Iti poti lua notițe si in functie de temele făcute esti si notat. Luând in considerare temele poti sa acumulezi cunostinte pentru viitor.Ce te costa sa participi la ore?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La toate aceste vei primi răspunsuri de la școala ta. Nu ești singurul în această situație iar profesorii și cu ceilalți specialiști încearcă să găsească soluții la toate aceste probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cursuri online = o bataie de joc

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu le prefer decât să fac toată ziua drumu facultate-casă + că e mult mai bine să ai fereastra la tine acasă decât să pierzi timpul prin facultate

A și totodată profesorii nu te mai țin nu știu cât în plus decât ar fi nevoie doar ca să umple timpul impus de universitate, vorbesc și predau strict cât au nevoie. + pentru cursurile de la 8 dimineața te trezești la 7:55 nu la 6:50 big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Adry05):

La facultate sunt acceptabile (desi tot e imposibil sa te concentrezi, depinde si la ce facultate esti etc)
dar pentru scoli si licee...laughing

in schimb, examenele online sunt cel mai cretin lucru posibil si nu exista nicio garantie ca nu sunt fraudate

La examene da, vedem ce fac să rezolve.
Eu parcă mă concentrez mai bine pe net, că-s acasă în comfortul și liniștea mea și starea asta de relaxare fără să mai trec prin criza aia de îmbracă-te, fugi, ajungi la timp, mă ajută să mă concentrez mai mult.
Iar pentru școli și licee. cred că sunt destule materii unde merge și la ei. La ei e ok și cum e în mod normal că oricum n-au ferestre și măcar se duc și stau alea 5-6 ore continuu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Adry05):

Imi si imaginez cum se tin orele pe la grupuri scolare si licee tehnologicelaughing

Acolo da, nu se poate laughing tutoriale pe Youtube rolling on the floor

| eusebiu27 a răspuns (pentru Adry05):

Tu esti un antisocial habar nu ai sa te bucuri de viata de eleve/student

| Adry05 a răspuns (pentru eusebiu27):

rolling on the floor) da, că fix aia înseamnă viața de student, să stau să pierd timpul la facultate între cursuri. Stai tu liniștit că m-am bucurat foarte bine de viața de student. Dacă pentru tine marea viață de student e o cafea între cursuri, nu știu care dintre noi e ăla trist.

| G777 a răspuns:

La alea 7 materii daca nu ai nici o nota, media de pe semestrul 1 va fi media ta anuala

| Whateverrr a răspuns:

1. Cred ca se pot pune si note online, cu acordul tau sau al parintilor, iar daca nu, se va pune media din semestrul 1 la materia respectiva.
2. Teoretic trebuie sa se puna absente. Practic, depinde de scoala ta.

Iti recomand sa intrii, totusi, la materiile de BAC, ca va fi mai greu sa recuperezi dupa.