anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce profil ati alege dintre filologie bilingv engleza, stiinte sociale, stiinte ale naturii, economic si turism si alimentatie? Vreau detalii si pareri despre ele. DAU FUNDA!

P.S Eu trec a VII-a, dar vreau sa fiu hotarat din timp pentru a nu sta pe ultima suta de metri sa aleg.

Răspuns Câştigător
| trishluvsu a răspuns:

Eu sunt la filologie bilingv engleza si trec a x-a.O sa ai mai multe ore de engleza, chiar si 2 sau 3 intr-o zi; o sa faci doar 2 ore de mate si 2 ore de fizic pe saptamana,o ora de chimie, una de desen, cel mai probabil o sa ai o diriga de engleza, o sa ai o ora de latina pe saptamana, o ora de sport, 4 ore de romana,in principal,te axezi pe romana si engleza; o sa faci doua ore de franceza,o ora de muzica,si o sa ai o lista mare de lecturi si la clasa si pentru vacanta de vara,o sa-ti dea sa citesti ce se da la bac,dar si chestii optionale,care,la profilul tau, intra drept obligatorii, o sa mergi la american corner, poti aplica pentru o bursa in strainatate, sau la jurnalism, pedeagogie...

3 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Poti alege orice vrei. Daca iti place romana du-te la filo, daca esti fan istorie du-te la stiinte sociale, daca iubesti biologia, atunci da la stiintele naturii. Bafta!

| TheStranger1999 a răspuns (pentru Elvina):

Marea mea problema este ca le iubesc pe toate din lista, dar nu sunt hotarat asupra unuia. de-asta am zis sa va intreb pe voi.

| Zeflemitoarea a răspuns:

Aş alege mate-info, cu toate că nu e pe listă.
Dar aşa...cred că ştiinţe sociale sau filologie bilingv engleză.