| MamaligaCuCarnatzy a întrebat:

Ce sa intampla daca raman repetent la liceu? In afara de faptul ca repet anul' mai sunt alte consecite.Gen daca anul asta nu ma mai intereseaza, raman repetent dar anul viitor ma apuc de invatat are ceva? M-am cam saturat sa tot invat si as vrea si eu sa stiu cum e sa ai note proaste si sa nu inveti nimic tot anul(pana acum am avut doar note bune).In fine, in afara de faptul ca repet anul exista alte consecite? O sa ma incurce sa intru la facultate, o sa-mi apara in fisa matricola, etc. Tin sa mentionez ca dupa o sa ma reapuc de invatat.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In primul rand ca dupa un an de pauza va fi foarte greu sa te mai apuci de invatat. Creierul se va degrada semnificativ si e improbabil sa mai ajung vreodata la performantele intelectuale anterioare (o sa te prostesti si va fi iremediabil).
In al doilea rand pierzi un an din viata, ceea ce va conta mai tarziu cand te vei uita cu jind la colegii tai care iti vor fi superiori, doar fiindca au avut mai muolta minte si au facut toate lucrurile la vremea lor.
Sigur ca iti va aparea in foaia matricola si o vei purta cu tine destul de mult. De exemplu, eu cand am vrut sa plec la o bursa in strainatate (Olanda), mi-au cerut toatye foile matricole si au folosit notele de acolo pentru a se decide

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cea mai mare idiotenie pe care cred ca am citit-o vreodata. laughing)))
Sa ghicesc, vrei sa-i si faci cuiva in ambitie?

| aXy99 a răspuns:

Poti sa treci, chiar cu medie maricica (8+). Trebuie doar sa inveti inainte de teste, sa fii atent la ore si sa fii descurcaret.