| DoarUnCrocodil a întrebat:

Ce se intampla daca un student in primul an de facultate nu se prezinta sau isi cade toate examenele din primul semestru (la fel si in perioada restantelor). Vreau sa stiu daca poate continua cu semestru II, sau nu. Daca da, ce poate face pentru a iesi din situatia respectiva fara a repeta anul? adica mai exista un fel de'o a treia restanta?
Fratele meu a cazut o parte din examene pentru ca nu a invatat nimic, nu'i place facultatea la care este acum si vrea sa mearga in alta parte. Dar eu vreau sa stiu ce se intampla in cazul care l-am dat eu ca si exemplu.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

El se poate duce in continuare la facultate, nu il va da nimeni afara de la cursuri, insa nu o sa mai figuereze in catalog. Deci teoretic nu il mai face.

2 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Daca nu si-a luat absolut niciun examen, inseamna ca nu are numarul de credite suficiente, iar daca nu are creditele suficiente, va repeta anul. Nu mai exista o a treia perioada de restanta. Este obligat sa se reinscrie in anul II din nou, in anul urmator, fie este dat afara din facultate.

| DoarUnCrocodil explică (pentru OoBunnyoO):

Si cum ramane cu semestru' II? Adica, nu-l mai face si asteapta pana incepe noul an?

| OoBunnyoO a răspuns (pentru DoarUnCrocodil):

El se poate duce in continuare la facultate, nu il va da nimeni afara de la cursuri, insa nu o sa mai figuereze in catalog. Deci teoretic nu il mai face.