Manualul il poti cumpara de la orice taraba/magazin/piata cu manuale scolare si carti, e in jur de 25 lei.
Inscrierea la facultate nu s-a stabilit, asteapta si tu sa se afiseze pe site datele de inscriere si ghidul candidatului, oricum la sfarsitul lui iulie dupa bac. Si tot in iulie-august sunt si probele de admitere. Trebuie sa ai conditie fizica si sa iti placa sportul si biologia (anatomia) in special daca vrei sa urmezi aceasta facultate.
Taxa de scolarizare e vreo 3000-4000 lei pe an pentru cei care nu intra la buget.
Admiterea se face asa
Jumate media de la bac
Jumate proba sportiva (deci trage tare) saritura in lungime, viteza, parcurs in sala
Taxa e de 32 mil
Inscrierile se fac in iunie
Probele.s in iulie
O sa faci wducatie fizica pe bune practica si teorie,o sa faci inot,patinaj, karate sau jujitsu, escaladari, box, in anul trei adica ultimul an o sa faci si practica in spitale (platita) si daca te pricepi poti sa.ti faci si clientela la cabinete sau chiar la ei acasa.
Partea rea e ca la sfarsit incadrarea e naspa, nu e de medic is a little bit ....naspa
Nu te stresa cu biologia ca e doar partea de anatomie manual de clasa a 11 a cred editura corint
Daca nu te omori cu invatatu dar iti place sa faci miscare, kineto e pentru tine
Sfatul meu e sa te straduiesti sa ai o medie bunicica la bac si sa te axezi pe probele care se vor da daca vrei mai multe info spune.mi
Curiosul999 întreabă: