| Anonim123g16a a întrebat:

Cine poate sa-mi ofere informatii despre profilul Stiinte ale naturii?

Răspuns Câştigător
| Neagug27 a răspuns:

Stiinta ale naturii, real

Bac: Romana, Matematica M2 ( mult mai usoara in comparatie cu mate info) si proba3 la alegere din Biologie Vegetala ( cls 9-10) / Anatomie (11-12); Chimie anorganica ( cls 9-12 ); Chimie Organica ( 10-11); Fizica ( doar a 9a sau doar a 9a si a 10a, nu stiu sigur.)

Multi aleg anatomie pentru ca este mai usor si avem 2 ore pe saptamana, in comparatie cu celelalte profile care au doar 1 ora.

Cat despre teze: Vei da 4 teze: Ro, mate si inca 2 la alegere din Bio, fizica si chimie. Odata facute alegerile, pe sem urmator nu mai ai drept de ales.

In primii 2 ani de liceu n-o sa fie mare diferenta intre voi si mate info, doar la info deoarece ei dau teza. La R info se face doar in primii 2 ani si nu e cine stie ce.

Cam atat. e asemanator cu mate info, pe partea de materii umana, nu discut, 1 ora istorie, 1 ora geografie. doar pe partea de materii reale sunt mici diferente.

Daca mergi la stiinte, vei fi 9R, mate info - 9i etc.
Daca iti place chimia, biologia, mergi la R!
De retinut ca nu vei da atestat la sfarsit de liceu.

PS: o sa ajungi sa razi la glumele cu acid acetic ( otetic ) / cum rad 2 atomi de Hidrogen ( He He) daca mergi la R happy

Succes in alegerea profilului, alege ce iti place!

2 răspunsuri:
| bubu12234 a răspuns:

Faci multa chimie, biologie si matematica,, si fizica, si bacul tot la astea dai inclusiv limba romana. Este mult de invatat si iti trebuie o memorie buna pentru toate formulele si etc

| brioșicaviolet23 a răspuns:

Păi eu sunt pe științe ale naturii și acesta este un profil real, adică fac destul de multă matematica, biologie, chimie si fizică.
Bacul se da din: română, matematică și o materie la alegere dintre biologie, chimie, fizică (sper să nu mă înșel)