Romana, Engleza, Franceza sau alta limba, Logica, Fizica, Chimie, Matematica, Istorie, geografie, Sport, Religie, TIC, Desen, Muzica, Biologie, Latina. Dai teza la Latina, Engleza sau alta limba, Romana si Istorie sau Geografie. Matematica, Chimie, Fizica nu se mai fac din a 11-a. In a 10-a nu se mai face Logica se face Psihologie si Ed. Antreprenoriala
Salut!
La profilul de uman, filologie, am fost eu in perioada liceala!
Ca materii vei avea: romana, matematica, istorie, geografie, economie, gramatica (ore separate), logica, educatie fizica, religie, biologie, engleza, franceza, (noi am mai studiat germana, italiana, optionale), latina, filosofie si cam atat! Nu cred ca am omis nimic!
In speranta ca ti-am putut fi de ajutor, iti doresc o zi buna!
Din cate stiu eu, romana pe rupte ( si gramatica ), engleza, geografie cred etc. Nu stiu exact, ai rabdare sa ajungi si o sa vezi
Am facut doar a 9a filologia faci asa
Romana, engleza, inca o limba straina, istorie, geografie, mate, sport, logica, IT, religie, fizica, chimie, tot alea
dar din a 10 se scot fizica chimia matematica si se adauga alte, psihologia si tot ce tine legat de logica
Pai in special romana, engleza si mate faci decat in primul an si astea bine in special romana... sper ca te-am ajutat
Sabry16 întreabă: