| anonim_9551 a întrebat:

Cu toate ca de abia acum trec a VIII-a as vrea sa va intreb(cei care stiti) cum e la mate-info? Adica e preea greu? Cam ce meserie pot practica dupa? Mie im place foarte mult matematica, dar imi e frica daca va fi prea greu si nu voi mai putea face fata?! va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri bune!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca-ti place matematica, inseamna ca stii si matematica, asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji. Insa, va trebui sa-ti cam placa si fizica, informatica, care sunt materiile de baza ala profilului pe langa matematica.
Clasa a IX-a e grea doar pentru acomodare cu noi profi si colegi. Depinde de fiecare elev in parte. Dar nu e grea decat fizica la inceput(optica geometrica, semestrul I), dupa aceea te obisnuiesti cu nivelul. Clasa a X-a mi s-a parut cea mai usoara. A XI-a devine mai serioasa, iar a XII-a reuneste toate clasele din liceu si mai adauga ceva ca sa te pregateasca pentru faimosul examen de BAC(aka examenul [i]maturitatii), chiar si admitere in facultate(la care se da examen scris).
Daca ai invatat bine in gimnaziu nu-ti mai fa griji!

Ce meserii poti practica dupa aceea? De toate. Si poti alege dintr-o plaja mai larga de facultati, dupa care vei avea o meserie/job atractiv(a) sau printre cele mai bine platite joburi.

1 răspuns:
| Cosmyno7 a răspuns:

De unde esti? ca sa stiu daca te pot ajutawinking