| Tony998 a întrebat:

Cum as putea eu ca un simplu cetatean, sa ajut Romania la aderarea catre moneda EURO (Cunosc criteriile, dar vreau sa stiu cum pot sa ma implic mai mult) De mentionat este ca am aproape 14 ani

9 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

De ce crezi ca ar fi un avantaj?

| Tony998 explică (pentru Kaℓi):

In primul rand, ar fi un avantaj, pentru ca am face parte si din ERM-2, am putea in viitor cand se va creea sa facem parte din uniunea Fiscala a Europei, nu am mai avea o moneda atat de slab cotata (desi ar fi salariul mic. Dar nu ai mai pierde la casele de schimb valutar). Am avea un sistem legislativ mai bun (Conditie data de la Maastricht) si sunt multe

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu poti face nimic, mai ales ca tu la 13 ani nu ajuti economia cu absolut nimic

| untu a răspuns:

Imposibil! Dar depinde de economia Romaniei!

| Raniaa a răspuns:

Învață, devino preşedinte, măreşte salariile şi după vom adera şi la moneda euro.

| suntserios a răspuns (pentru Raniaa):

De parca presedintele mareste salariile

| Raniaa a răspuns (pentru suntserios):

Măcar ia inițiativa.

| suntserios a răspuns (pentru Raniaa):

Nici macar atat

| RzV28 a răspuns:

Nu poti ajuta la nimic cum nimeni dintre noi, cei care nu suntem implicati politic nu o putem face. Si in primul rand ca sa avem motive sa aderam la EURO avem nevoie de multe de facut in tara sa meritam asta. Si totul pleaca de la salarii, nu poti cere sa ai moneda euro cand tu ca stat ai salariul minim de 350e. Si stand cu salariile astea si punand preturile in euro nu prea are niciun sens si nu ajuta pe nimeni. Trebuie intai ca cei care conduc tara sa faca ceva din punctul asta de vedere, sa avem totul pus la punct ca in tarile mari si atunci putem sa visam sa fim la nivelul lor sa avem si noi EURO.