| mary1990 a întrebat:

Cum este clasa A8-a, este grea sau ușoară si ce imi trebuie mai exact ma refer la rechizite happy

Răspuns Câştigător
| Izomer a răspuns:

Buna! O sa incerc sa iti vorbesc din propria experienta. Daca este grea sau usoara. asta depinde de tine,draga Veronica. Intodeauna, pentru a invata o poezie, va fi greu pentru cel care silabiseste, si usor pentru cel care intr-adevar, nu a facut degeaba 7 ani de scoala. Mi-a placut mult a 8a, as da orice sa o ai fac odata! Pana in aceasta clasa, eu si colegii mei, nu eram chiar atat de uniti. Pe parcursul anului de a 8a, am creat niste. nu stiu cum sa ma exprim, niste legaturi mai stranse.Am invatat ce inseamna sa ne ajutam reciproc,sa iesim ca intr-o familie.
Despartirea de la sfarsit,ne-a facut sa fim si mai puternici, si sa creeze in noi o dorinta si mai arzatoare de a ne vedea cat de des posibil. A fost si examenul. zeci de ore petrecute la pregatire, stres, batai de cap, lacrimi... pentru nimic! Un elev care are media 8-9, sau chiar 10 la mate si romana, e imposibil sa nu ia examenul cu brio.A fost o prostie in capul meu sa ma stresez atat de mult cu el, acum imi pare rau ca mi-am stricat acele zile cu lacrimi. In fine, a trecut..toate trec!
Referitor la richizite, nu trebuie sa iti bati capul, initial ce ia avut si pana acum. Eu intr-a opta am avut doar un stilou, un pix si un creion in penar. Se poate trai si asa laughing.
Mult succes!

5 răspunsuri:
| AdrianaBacescu a răspuns:

E intre si intre, e greu si usor.

| VOLVO4LIFE a răspuns:

Pentru mine a fost undeva la mijloc,intre greu si usor, ai destul de multa materie, care va deveni destul de plictisitoare.E destul de dificila, dar daca inveti, vei face fata.Vei avea nevoie de aceleasi rechizite pe care le-ai folosit in clasa a 7-a, nimic nou.

| robi1990 a răspuns:

E naspa.

| Bpr_Vlas_1997 a răspuns:

Clasa 8-a reprezinta finalizarea programului gimnazial de studii. In clasa9-a, se incepe pregatirea pentru examene, deci recapitularea materiei. Sincer, iti va fi mai greu ca intr-a 7-a.
Referitor la rechizite, nu e nevoie de nimic in plus, doar ca trebuie sa ai compas si tot setl de rigle)) Bafta!

| MadalinaAlexandra a răspuns:

Nu e grea, dar invata la romana si matematica, si hotaraste-te de acum daca dai bilingvul. Rechizite: un pix. laughing)))

Întrebări similare