| dragos161 a întrebat:

Salut TPU
cum pot sa imi schimb la mess culoarea de scris si marimea literelor, si sa ramana asa mereu
mersi mult

Răspuns Câştigător
| RaduLeo a răspuns:

Intrii sus unde scrie Messenger dai pe Preferences.La Preferences vezi in stanga sunt mai multe optiuni. U dai pe appearance. Cand iti apare casuta de appearance u dai pe Change Fonts & Colors. Dupa iti alegi fontul si culoarea si gata!

Sper ca te-am ajutat. Bafta!

6 răspunsuri:
| Remus13 a răspuns:

Deschizi Messenger-ul, in dreapta sus iti apare messenger, dai pe el, pe urma dai pe preferances, pe urma la apparance si dai la change fonts and colors. Si setezi scrisul, marimea si culoarea, dai apply si pe urma OK, pe urma iesi si intri iar pe mess si merge
.

| deedeetzi a răspuns:

Messenger>Preferences>Appearance>Change Fonts&Colors... Dupa ce ai pus cum vrei tu, dai OK si gata happy

| PowerpuffMe a răspuns:

Sincer... nici eu nu stiu angry. daca afli sa imi zici si mie laughing PLZ

| dragos161 explică (pentru PowerpuffMe):

Intrii sus unde scrie Messenger dai pe Preferences.La Preferences vezi in stanga sunt mai multe optiuni. U dai pe appearance. Cand iti apare casuta de appearance u dai pe Change Fonts & Colors. Dupa iti alegi fontul si culoarea si gata!

Sper ca te-am ajutat. Bafta!

| Fazakas_Andrei_1997 a răspuns (pentru PowerpuffMe):

| Cosmin567 a răspuns:

Deschizi Messenger-ul, in dreapta sus iti apare messenger, dai pe el, pe urma dai pe preferances, pe urma la apparance si dai la change fonts and colors. Si setezi scrisul, marimea si culoarea, dai apply si pe urma OK, pe urma iesi si intri iar pe mess si merge