Doamne, cat de naiv poti sa fii!
Pai el va face bani din ce-ti prezinta tie, ca ala este scam, adunand ageamii ca tine care il vor urmarii pe Youtube, ca asa face el banii, cu postarile alea.
Eu te respect pentru vorbele tale dulci că mierea dar eu nu mă voi schimba niciodată de la uni creatori de conținut acum cine știe doar daca o sa se lase de Youtube că uni dintre ei la care nu mă mai uit de plictiseala.
Pai asta nu-i și scopul eu folosesc platforma de 9-10 și știu foarte bine ce fac creatorii de conținut.
Plus că sunt fanul lui de 9 ani și mă simt foarte bine pentru că știu prin ce a trecut ce schimbări a fost la el.
Îl urmăresc cănd nu avea 50k de abonați.
El oricum nu mai face vizionarii că acum 7 ani ai tot mă uit la el că încă mi se pare că ce face face foarte bine acum fiecare cum dorește.
Și mai mă uit și la alți creatori de conținut educațional foarte bine structurat pe fapte reale nu pe fapte imaginare
Atenție Cad Mere, Cristian Presura și mulți alți care îi urmăresc și acum
Am urmărit și alți influencherii uni dintre ei nu prea știu ce fac, acum sa fiim sinceri că Selly este cel mai bun creator de entertainment fara a avea scop sa educe copii/adolescenții sau chiar adulți
Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:
Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:
alexcatalin13 întreabă: