Nu bilingv. Exista clase de intensiv engleza si am inteles ca la începutul anului școlar se da un test la limba engleză
Daca zici ca totusi se da examenul la inceputul clasei a 9-a si nu la sfarsitul clasei a 8-a, asa cum am intampinat eu, atunci n-are ce sa-ti faca. In cel mai rau caz daca iei o nota mica la el, te pune sa inveti mai mult si sa recuperezi decalajele sau te poate trimite intr-o clasa normala fara predare intensiva in engleza.
Eu cred ca exista clase normale si clase cu intensiv engleza si daca iei examenul te baga la intensiv, iar daca nu il iei te baga la o clasa normala.
Daca nu ai luat examenul re bilingv si pui o optiume de bilingv, nicio alta optiune nu-ti va fi luata in calcul. Drept urmare vei ramane fara loc la liceu.
Cel putin asa era pe vremea mea. Probabil si acum, ca-i acelasi algoritm de calcul.
Pe vremea mea, am dat examenul de engleza la finalizarea clasei a 8-a. Abia apoi, dupa asta s-a dat evaluarea si dupa s-au repartizat elevii la licee. Daca nu ai acel examen luat inainte, nici nu are cum sa te repartizeze la intensiv sau bilingv engleza. Acel examen e inainte, nu dupa repartizare.
CordovanRaul întreabă: