Neinsotit de un adult, nu. Si chiar daca esti insotit, nu ai voie sa consumi bauturi alcoolice.
Nu este normal ca intr-un restaurant sa fie minori singuri. Ca peste tot si acolo sunt oameni cu racile. Si in restaurant sunt betivi, oameni care racoleaza copii, etc. Serios? "nu e club, nici bar". In restaurante nu sunt betivi? Cine ti-a spus te-a mintit. Si acolo sunt idioti. Voi, in dorinta de emancipare, nu stiti sa faceti diferenta intre bine si rau. Aveti impresia ca sunteti destepti. Si noi am fost la fel la varsta voastra. Astazi, privind prin perspectiva anilor, vedem ca am facut greseli care ne puteau costa. Unii am scapat. Nu toti. Mai gandeste-te si nu-mi da mie sfaturi. Am concedii si vacante cati ani de viata ai tu, poate si mai mult, si am vazut si auzit multe.
Nu mai intreba,uite ce se intampla, se iau oamenii la cearta mergi direct si vezi daca aia te primesc sau te dau afara.
Cel mai bun raspuns ar fi trebuie sa fie cel la care se arata ce spune legea, asa pe vorbite, ca am mers eu si ma primit, aia nu inseamna ca legea nu-i altfel.
Faptul ca unia tolereaza, aia nu inseamna ca asa se intampla peste tot.
Singurel? NU!
Cu parintii (si doar cu ei), da.
Ai dat funda dupa cum ai dorit raspunsul. Dar tot nu ai voie fara parinti.
Ba da ai voie tocmai ce am fost aseara
Salut, nu stiu daca intre timp s-a modificat legea, dar pana in 16 ani se votase ca minorii sa nu fie primiti in baruri, cluburi şi discoteci unde se vand bauturi alcoolice si produse din tutun.Restaurantele desii vand bauturi alcoolice, sunt bazate in principal pe oferirea mancarii, deci poti intra linistit.