Hei
Poi da, eu cred ca ai destule sanse de a intra deoarece nu are legatura bacul acesta cu cel de anul trecut deoarece atunci nu au picat chiar asa multi elevi, deci anul acesta nu va mai fi 7.76 media limita ci una mai mica deoarece au fost copii mai slabi ca in alte dati [ de fapt prin slabi vroiam sa zic ca tot cam aceiasi suntem doar ca atunci nu erau supravegheati corespunzatori deci aveau mari sanse sa copieze pe cand acum sansele au fost foarte putine ]
Sper ca te-am ajutat
Pa
Nu nu cred ca poti intra.Deobicei mediile cresc nu coboara.Media la profilul meu cand am intrat a fost 7.85 si eu am intrat cu 8.06 dar aveam colegi care au intrat si cu 8.63.Anul asta media la profilul meu la mine in liceu este de 8.06.Deci nu cred ca ai sanse.Si eu am fost tot ca tine la sf clasei a 8 am vrut sa intru la un liceu unde media era 8 si eu aveam 8.06 dar nu am intrat din pacate.
Hai sa facem o chestie de "Gradi"! 7.76 a fost ultima medie de intrare la profilu' repectiv! Deci granita e la 7.76! De coborat nu mai coboara dar de urcat se poate! Poate ca anul asta ultimu care intra are media 8.40(ex)! CONCLUZIA: Nu poti intra!
LisaJulie întreabă: