In mod normal asa ar trebui. Nu este o regula, sa participe doar cei de la Biologie, acolo trebuie sa ajunga cei buni indiferent de profil ca degeaba sunt la Stintele naturii daca sunt varza. Singura chestiune de care trebuie sa te ingrijesti este sa comunici dorinta ta profesorului/profesoarei de anatomie ca nefiind pe profil poate o sa creada ca nu sunteti interesati. Multa bafta!
De participat, poti sa participi, dar primesti acelasi subiect ca si aia care fac 4-5 ore de anatomie pe saptamana. Iar tu, din cate stiu, in clasa a XI-a, nu mai faci deloc.
Da eu nu mai fac dar fac pregătire in particular pentru olimpiada
In cazul asta, bafta si "succesuri"! Desi, ma gandesc la profilul stiinte sociale si presupun ca, probabil, vrei sa urmezi o facultate in profil. (Ai grija, ca mai ai de lucrat la limba romana!)
Un rezultat bun la o Olimpiada in profil te-ar ajuta la admiterea la facultate. Inca mai e valabila chestia cu admiterea automata a celor care obtin locuri fruntase la faze nationale/internationale.
Da, nu este un impediment profilul. Poti participa, dar trebuie sa te pregatesti mai mult pentru ca ai mai putine ore de studiu in liceu si mai putina materie probabil predata la clasa.Bafta!
Cum sa nu poti participa? Poti participa la orice olimpiada doresti tu daca consideri ca te descurci.
Nu cred ca participarea la olimpiada poate fi interzisa cuiva pe motivul profilului.