Te rog viteste raspunsurile mele pentru utilizatorul ywar
Si noi ce sa iti facem omule daca tu nu iti bagi mintile in cap sa inveti? Stiai de 3 si 4 si nu te-ai apucat sa inveti. Ai sarit de fiecare data peste invatat probabil... nu se poate invata mate peste noapte! Intra pe net daca nu ai cartile si invata ec de gradul I si gradul II.
y=ax+b
y=ax^2+bx+c
Inveti sa calculezi discriminantul sau delta daca ai auzit de acest aspect.
of, mi se pare ca profesorii au dreptate multa cand dau cu voi de toti peretii. Pe de alta parte nici salariile nu-i motiveaza.
Da stiu ca in mare parte este vina mea dar pur si simplu cand ma striga profu am uitat tot si in ultimele 3 saptamani am avut varicela si am fost trimis la tara si la ce colegi buni am niciunul nu a vrut sa imi spuna ce le-au predat pe motiv ca vezi doamne ce stiu ei. Stiu ca e vina mea dar e si vina profesorului care praxtic ma inspaimanta de cate ori il vad. Azi. revenit in Bucuresti si am aflat ca au terminat functia de gradul 1 si 2 la tara am incercat sa fac exercitii si am inteleg forma canonica la cea de gradul 2 si o parte buna din functia de gradul 1 dar am necoie de ajutor, tata nu ma ajuta deloc ca nu stie de aceea am apelat la ajutorul vostru
Am uitat sa mentionez ca la tara am invatat geometrie si am inteles dar la partea de aritmetica pur si simplu nu inteleg logica trebuie sa trec ca de la anul ma baga la meditatii cu conditua sa trec anul asta. Apropae in fiecare zi am invatat la mate dar cum am mai zis la cat de frica imi e de el uit tot si la solivitarea mea am sa fiu ascultat de alt profesor care nu ma inspaimanta. Am terenul pregatit dar mai trebuie sa inteleg macar functia de gradul 2 fara aia nu trec
1. Imi pare rau ca ai fost bolnav si iti urez sa te refaci cat poti mai repede si complet.
2. Atata timp cat ai fost bolnav exista un act medical care sa dovedeasca acest lucru si nu cred eu ca cineva va avea ceva sa comenteze la adresa ta atat timp cat ai avut o suferinta.
3. Daca iti reiei materia singur, cu cateva explicatii de pe net pe site-uri iti poti face o idee pentru o nota buna. Nu se poate invata mate peste noapte, repet. Poti face o recapitulare a reprezentarilor grafice, absolut necesare si in plus delta ala calculate correct ti-ar asigura un 7 cu plus, iti garantez
Sa stii ca nu sunt chiar atat de in urma cu matematica. Stiu ce este delta si cum se calculeaza. In unele cazuri au dreptate in altele nu. In cazul meu consuder ca nu ca la TOATE celelalte materii am nite numai peste 7 nici macar un 6
Mam refacut multumesc. Dar diriginta m-a ajutat foarte mult daca nu vorbea cu xeilalti profesori ramaneam corigent sau chiar repetent ca nu aveam toate notele. La fiecare materie mai am cate un test separat si teza la romana care o dau luni
Motivul pentru care am nevoie de o persoana sunt niste intrebari banale la care nu se pune un raspuns pe net. De exemplu: x din formula formaei canonice. Este luat din functie? Am gasit raspuns dar asta e motivul. Daca ai putea sa ma ajuti macar cu graficul ar fi perfect
Te-ai suparat poate pe mine cand ti-am spus ca nu stapanesti calculul discriminantului. Banuiala mea cred ca are un serios temei. Pai, mai frate de ce crezi tu ca ii spune ecuatie de grd, II. E simplu are forma Y=ax^2+bx+c si are DOUA solutii ca e de gradul II, adica AMBELE solutii probeaza ecuatia ori verifica ecuatia. Tu nu realizezi ca asta inseamna ecuatia de grd. II?
Nu m-am suparat, sunt deja obisnuit dar imi este greu sa inteleg logica lui X1 si X2 ca sa pot sa memorez o formula trebuie sa o invat logic nu mecanic + ca nu am idee cum se calculeaza graficul. Asta este problema
Deci iti jur am cautat 20 de minute pe google despre cum calculez graficul functiei de gradul 2. Te rog eu mult de tot da-mi macar formulele si le caut eu logica dar numai damile