Sincer să fiu, cărţile sînt, absolut toate, excepţionale, dar poate nu încă pentru vîrsta unui şcolar de 13 ani. Dacă îţi place să citeşti s-ar putea să -ţi placă ( aceste cărţi) dar, fiecare în parte include o seamă de timpuri şi evenimente sociale de care tu nu ai luat încă la cunoştinţă, poate nu ai învăţat despre ele, şi atunci poate că vei avea unele greutăţi în a ţi le include în bagajul de cunoştinţe. În orice caz, dacă vei citi şi te vei lovi de o serie de probleme, poţi să mă contactezi şi să le discutăm.
Apropos de numele tău de user, ce ştii despre acesta, de unde te-ai inspirat pentru a-l prelua?
N-are legatura cu varsta...Citeste ce vrei, dar eu sincer am 13 ani si urasc cititu...Parerea mea, tu citeste ce vrei
Buna. Din cartile enumerate de tine am citit Lorelei, Panza de painjen si Maitreyi. Mi-au placut toate 3. Ai putea sa le citesti si tu. Lectura placuta!
Eu sunt mai mare decat tine, tinand cont de varsta nu stiu exact ce sa-ti recomand din aceasta lista. Cele pe care ti le-am spus mai devreme sunt romantice. Daca vrei ceva de aventura si potrivit varstei tale ai putea sa incerci Ciresarii (daca nu ai citit deja)sau Singur pe lume, Harry Potter.