| Fr4You a întrebat:

De la un timp un coleg din clasa mea mai puternic ca mine se i-a mereu de mine ma jigneste iar prietenii mei sau sa zic falsi mei prieteni se iau dupa el ma jignesc mereu orce as face se trezeste el sa comenteze eu nu pot sa ii fac nimic pentru ca este mai puternic ca mine... prietenii mei nu ma ajuta falsi prietenii iar colegii mai mari nu ma ajuta deloc chiar daca eu sunt de treaba si incerc sa fiu bun cu toti el care tot timpu batjocoreste lumea este placut de totii din clasa ce as putea face sa nu ma mai simt asa de prost cand ma jigneste uneorii ii raspuns la jignirii el cu prietenii lui mi le intorc iar ma fac de ras mereu ce as putea face ca sa nu ma jigneasca? Degeaba m-am purtat frumos cu el, el tot urat s-a purtat cu mine... chiar as avea nevoie de ajutorul vostru!

Răspuns Câştigător
| kaBooMx a răspuns:

Frate, nu-l baga in seama. Adica sa nu te uiti la el, sa nu-l saluti, ca si cum nu ar exista.

| Fr4You explică (pentru kaBooMx):

Mersi voi incerca cred ca asta ma v-a ajuta enorm...

6 răspunsuri:
| stefania25 a răspuns:

Nu prea e nimic de facut insa pori sa te duci la un psiholog pentru ca doar un psiholog te poate ajuta deoarece el are cea mai mare experienta si este in masura sa te ajutebig grin

| Fr4You explică (pentru stefania25):

M-am gandit si la varianta asta dar alta mai buna nu este? Si mai usoara?

| stefania25 a răspuns:

Nu asta ecea mai usoara variantastraight face

| zuzyalecsutza a răspuns:

SE PARE CA ESTI Baiat in cazul asta ai putea sa faci doar 2 lucruri

1 sa-l ignori si sa nu iti pese sa incereci sa iti faci alti prieteni din alte clase cu care sa stai sau
2 sa il spui doamnei/donmului tale/tau dirig... lucru nu toocmai bun pentru ca asa o sa te urasca si jigneasca si mai mult, iar ceilalti o sa te creada un paracios, si in plus daca acel baiat ii are pe toti de partea lui s-ar putea sa nici sa nu te creada...

far tu decizi sper ca ti-am fost de folos panglica?

| Fr4You explică (pentru zuzyalecsutza):

Am incercat sa ii ignor dar nu am facut mare lucru ma cicaleau mai tare sad