| DApostol a întrebat:

Deci, vara aceasta voi sustine Evaluare Nationala.

Sunt foarte nehotarat si as vrea sa va cer sfatul, in legatura cu liceul; in primul rand, exista optiunea de a merge in oras, sa nu cunosc pe nimeni, dar e un liceu foarte bun, iar unul din oraselul meu unde sunt foarte multi prieteni si profesori pe care ii indragesc foarte tare, intrucat cu unii am facut meditatii si ii consider chiar a doua familie sa spun asa... e si acest liceu bun, dar nu ca celalalt, care e Colegiu National.

Voi ce imi sugerati? Care ar fi cea mai buna optiune? Merita sa raman aici? Tin sa mentionez ca in oras as sta cu chirie happy.

2 răspunsuri:
| good2answer a răspuns:

Gandeste-te la viitor. Ce ar arata mai bine pe un CV? Si daca ai prieteni adevarati, relatia voastra va tine ani de-randul. Daca esti sigur ca nu te vei descurca, atunci ramai in oraselul tau. Nu uita sa nu-ti fie teama de nou. Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă aș fi în locul tău, aș rămâne. Un motiv e faptul că știi la ce să te aștepți de la profesori și presupun că-i cunoști și pe viitorii tăi colegi.
Din experiență personală, nu orice e "prestigios" trebuie să fie cel mai bun loc din lume. Ideea de prestigiu vine din dorința elevilor de a excela într-un domeniu, nu neapărat de la ce profesori are școala.

Asta e părerea mea. Dacă tu crezi că liceul din oraș ar putea să-ți ofere mai mult, e alegerea ta să mergi acolo. Până la urmă, există transferul.