Spune-i mamei tale despre ea si eu in locul tau as intreba-o pe diriginta de ce ar avea vreo problema cu mine. Stai linistita ca nu esti nesimtita si nu mai fi afectata ca o profesoara te uraste, tu vezi-ti de treaba si sa iei note mari ca sa ii inchizi gura aia bafta
Daca tu ai ajuns, dupa cum te exprimi si dupa cum folosesti semnele de punctuatie total aiurea, cu asa medie, inseamna ca s-a ales dracu' de generatia voastra.
''Cucoana, cu ce drept imi atribui eticheta de ''nesimtita''? Uitati care va este meseria? Aici scrie ''scoala'' nu ''grajd'' ''
E profesoara de mate de tot spune ca nu stii nimic? De ce se baga peste materia altuia?
Intreab-o ce motive are sa te numeasca ''nesimtita'' ca sa-ti ''indrepti'' eroarea.
Ești cea mai bună din clasă, da' habar n-ai să te exprimi în limba română.
Nu mai fiţi atâta de sensibile, că viaţa nu o să vă pupe în c*r. Crede-mă, oamenii îţi vor adresa apelative mult mai urâte decât "nesimţită". Treci peste, ignor-o, mergi mai departe.
Da, dar nu este normal sa o jigneasca nici ca profesor nici ca om.
E copil, pana la urma.
Nu e normal, într-adevăr, dar multe lucruri nu sunt normal în lumea asta. De-asta e de fapt, făcută şcoala. Să învăţăm de mici cum e societatea cu adevărat, să învăţăm că în viaţă vor fi oameni care ne vor aprecia şi respecta, şi oameni care ne vor detesta, să învăţăm să ne integrăm şi să ripostăm.
I-aş fi sugerat să riposteze, s-o întrebe pe dirigintă de ce o face nesimţită. Dar nu pare un caracter puternic, după cum a pus întrebarea. Mi se pare c-ar fi mai indicat să-i spună mamei ei, decât nouă, pe TPU.
Da, iti dau dreptate.
Probabil asteapta sa mergi la asa-zisa pregatire. Nu te mai agita, aproape toti profii de mate sunt la fel, oricat inveti tot nu esti bun, ei vor mai mult. Ai putea merge conducerea scolii pentru ca un profesor are rolul de a instruii un elev nu de a-i vorbii intr-un limbaj vulgar.
Pe mine m-a agresat fizic cat si verbal unele diriginte/profesoare nu prea is normale dar tu stai linistita si invata ca sa o faci sa-si inghita cuvintele. Incearca sa o faci sa ii para rau pentru tot ce a facut eu am reusit asta cu una dintre cele mai groaznice profe
Nu m-am exprimat corect pentru ca eram obosita.Scuze. Diriga e profa de matematica si are aproape 60 de ani, profesor comunist.Ea ne-a spus ca ea nu o sa poarte blugi, ca doar cowboy purtau blugi.Inchipuiti-va.Si are in clasa numai buriene si le iubeste mai mult decat pe noi.Ne-a facut pana si parintii nesimtiti la toata clasa.
Si mai e ceva, daca as intreba-o de ce m-a facut nesimtita m-ar bate.La un coleg i-a tras doua palme peste fata de a ramas vanat si cu semne pe fata.Pe mine nu ma intereseaza ce zice.
Direcţiunea şcolii. N-au voie să lovească.