Cred ca anul stabilit cu directorul scoli nu a facut de capul ei.
Si eu am mai facut ore de la 7 si nu sa razbunat nimeni pe nimeni si este posibil sa iesi cu o ora mai repede.Mai bine te-ai duce la intalnirile astea cu diriga pentru ca altfel o sa ai probleme acasa.
Nu cred ca s-ar trezi dirigintele cu o ora mai repede doar ca sa-l pedepseasca pe colegul tau. Poate a spus impulsiv ca va tine ora de dirigintie de la 7.
Daca la ora aceea incepeti in mod normal cursurile, are voie.Altfel ii faceti reclamatie la director sau inspectorat
Pfff si tu ai crezut?
Nu te panica! Daca, prin absurd o sa vina o data, dar mai mult nu cred!
Asa facea si dirigintele nostru, ne chema la 7, 30 asta pentru ca aveam ore pana la 3 si noua ne convenea sa venim mai devreme dar 7 mi se pare cam deplasat.cred ca ar trebui sa ajungeti la o intelegere 7, 30/ 7, 45
Ora de dirigentie nu are rubrica in catalog, ceea ce inseamna ca nu poti sa fii absent si nici nu ai obligatia de a fi prezent. Eu nu fac dirigentie de 3 pentru ca nici macar un elev nu sta la ora aia. deci nu are nimeni ce sa iti faca.
Eu cred ca ar fi trebuit sa respecte un program admis de director/directoare.Nu cred ca are voie la ora aceia, poate doar daca a fost aprobata de catre director.