| cristinel9595 a întrebat:

Doamna Profesoara de geografie m-a trecut pe sem 1 cu 5 dar acum pe sem 2 nu am media incheiata si deja s-a luat vacanta ce se intampla vreau pareri de la oricine funda

6 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Nu e normal sa nu ai media incheiata odata ce scoala s-a terminat. Unii profesori, mai sictiriti, incheie pe ultima suta de metri mediile, pentru a da emotii inutile elevilor.
Daca nu le-a incheiat, ar fi trebuit sa se discute asta in consiliul profesoral si sa se ia atitudine.
Daca directorul e o persoana cu care se poate vorbi (multi n-au talentul asta), verifica situatia chiar de la el.
Dar, cel mai bine, ar trebui intai sa discuti cu dirigintele clasei. In primul rand el ar trebui sa ia atitudine.
Poate problema ta e rezolvata fara sa stii.

| cristinel9595 explică (pentru dannyel86):

Mi-a zis sa invat ca nu am nota pentru ziua urmat. ca deja eram in practica, iar eu nu am luat-o in serios numai m-am prezentat aveam un 4 mai imi trebuie un 5 dar mi-e frica sa nu o fi uitat pentru ca am intrebat-o pe o prof cu o zi pna sa se ia vacanta si a zis ca am dect un 4 nu am media incheiata, de aia mi-e frica ca poate nu mi-a incheiato((

| Dana211 a răspuns (pentru cristinel9595):

Deci practic tu nu sti daca ai sau nu media incheiata ceea ce inseamna ca ar trebui sa te interesezi de lucrul acesta pentru ca o medie neincheiata= corigenta

| dannyel86 a răspuns (pentru cristinel9595):

Daca intr-adevar nu a incheiat media, cum s-a spus si anterior, esti in situatie de corigenta, care, din cate stiu eu, se da la toamna. Mergi la scoala si informeaza-te corect de situatia ta scolara.