Cred ca problema nu este lipsa aptitudinilor tale, ci increderea ta in tine si in ceea ce stii. Ai putea sa te uiti la cateva videoclipuri motivationale sau chiar sa citesti o carte despre dezvoltare personala, te va ajuta foarte mult sa te apreciezi la adevarata ta valoare.
E normal sa ai emotii, mai ales in clasa a 9 a. Trebuie sa ai incredere in tine si in ceea ce stii. Sfatul meu este sa nu renunti daca asta este ceea ce iti doresti, de multe ori nu calea usoara este cea mai buna. Multi o cauta pentru ca nu au curajul sa infrunte greutatile. Este alegerea ta, dar sfatul meu este SA NU TE DAI BATUT daca asta este ceea ce iti doresti.
"Cu cat ajungi sa stii mai multe, cu atat realizezi cat de putine stii de fapt."
Multumesc mult de sfat crezi ca putem vorbi undeva in privat intsgram Facebook? M-ai ajuta
Adviceforo poti sa dai follow si sa imi dai mesaj
Pentru ca imi e frica si sunt destul de pesimist
Poti sa faci pregatire la engleeza daca nu te simti pregatit, dar ma gandesc ca stiai ce te asteapta cand te-ai inscris. Grow a pair!
Stiu ca pot face dar doar ce am terminat cu pregatirile din clasa a 8 a pentru evaluarea nationala!
anonim_4396 întreabă: