Mda, si eu am pierdut o persoana draga tot din aceasta cauza, si da, si eu ma gandisem la medicina, dar deocamdata nu stiu. Bravo pentru curaj si devotament! Sa te tii de chimie si bio, bine de tot. Nu stiu licee prin sibiu sau Ploiesti, insa stiu ca la orice liceu de stiinte ale naturii la care vei merge te vei descurca, facultatea e mai importanta, as spune eu. Bafta multa!
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu informatii, dar vreau sa iti spun ca, iti admir devotamentul!
Succes!
Mersi...oricum acum sunt mai hotarat ca oricand caci cea dea doua persoana am pierdut-o acum 1 ora si jumatate
Sincere condoleante!
Sa ajungi un om important si respectat!
Multa sanatate!
La fel
Felicitări. Eşti o persoană admirabilă.
Ai nevoie foarte mult de biologia de la liceu. Să continui cu mediile de 10 şi o să ajungi cu siguranţă acolo unde doreşti.
Buna, imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Mama are cancer la san si eu urasc foarte mult doctorii. Din cate am inteles nu se vindeca nimeni cu radiatiile si chimioterapia. E un program al guvernului sa te stoarca de bani. Recent am descoperit ca ajuta foarte mult galbenelele. Mama se da mereu cu asa ceva si i-a trecut foarte mult. Cauta pe scribd carte Maria treben -sanatate din farmacia domnului. Se pare ca ajuta foarte mult in orice forma de cancer. Cauta la pagina 28 - filimica se numeste. Apropo natura e cea mai bina. Medicamentele inlatura doar simptomele nu te vindeca. Succes sper sa inveti multe despre vindecarea prin natura.
Nu stiu cum sa te ajut, sincer, dar la fel ca si ceilalti: iti admir devotamentul! Si condoleante!
Curiosul999 întreabă: