1. Da, se poate. Într-a 12a eu am schimbat 4 profesoare de franceza ca nu ne mai vroia nici una
2. Aia cu nota 1 era o amenințare sa învățați. Profa de chimie din generala și liceu (aceeași persoana) făcea astfel de chestii.
Si eu sunt tot intr a 12 a si a venit acum asta peste noi in loc sa ne lase sa invatam pentru Bac, ne streseaza si ne ia la rost tocmai acum...
Si mie in clasa a 12a sem. 2 a intrat in concediu de maternitate profesoara de romana. Problema a fost ca directoarea stia ca era gravida cand a angajat-o in septembrie. Asta m-a deranjat cel mai tare. Noi trebuia sa dam BAC ul la limba romana si ramasesem fara profesor. Mi se pare ca venise doar pana in februarie. Atunci ne-a incheiat mediile si gata. Eu am fost la un liceu de fite si printre primele 10 din Bucuresti. Iti dai seama ca intrau profesori doar pe pile. Practic profa mea doar a vrut sa aiba unde sa se intoarca dupa concediu de maternitate. Nu i-a pasat nici macar putin de noi. Intelegeam sa fie de engleza, franceza, dar nu de romana! I-am si spus directoarei ca nu trebuia s-o angajeze pentru ca stia ca era gravida si mi-a raspuns rastit ca nu e treaba mea asta. O proasta si aia! Am luat bacalaureatul fara probleme oricum, dar a fost enervant.