| Loghin0Mihai19 a întrebat:

Salut TPU, este intr-adevar simularea mai grea decat bacalaureatul? Si daca da cam cu cat mai grea?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este imposibil ca simularea sa fie mai grea decat examenul, fiind doar un fel de exercitiu simplu si usor, prin care te invata cum sa procedezi la examen, nicium ceva greu.

| Loghin0Mihai19 explică (pentru Violleta2022):

Pai chiar nu stiu ce sa zic. pentru ca pana acum am facut cateva variante pentru bac la matematica si mi sau parut ok. dar am vazut ca multe modele de simularie sunt foarte foarte grele. chiar neobisnuit de grele. dar ma gandesc ca exista simulari pe scoala. nu doar pe judet. sau habar nu am

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mituri

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu este o regula.Au fost ani in care simularea era mai grea si ani in care proba reala era mai grea. Datoria ta e sa inveti bine ca sa faci fata fara nicio problema. Spor.

| LordCristobal a răspuns:

Da,de obicei simularea este mai grea decat Bacul, e doua ori mai grea decat Bacul.

| Loghin0Mihai19 explică (pentru LordCristobal):

Dar exista 2 tipuri de simulari? exista simulare pe scoala si simulare judeteana?

| Kiran a răspuns:

Salut, simularea intr-adevar, poate fi mai complex decat bacalaureatul deoarece personalul insarcinat cu propunerea subiectelor (urmand sa fie trase la sorti din ce spunea anii trecuti un reprezentant CNPEE) in functie de rezultatele la simulare, intareste sau slabeste dificultatea bacalaureatului.

| Loghin0Mihai19 explică (pentru Kiran):

Bun pai atunci exista 2 simulari? exista una pe scoala si una nationala/ judeteana? pentru ca am vazut unele simulari de efectiv sunt de 10 ori mai grele decat modele de bac din ultimii ani. intelegi ce vreau sa spun?

| firu a răspuns:

Este mai grea pentru ca ești mai puțin pregătit.
În general, dacă obții 6 la simulare și continui dda te pregătești, poți lua 6 și la BAC.