| WantToPLAY a întrebat:

Eu am o profesoara putin c-am dusa cu capul de limba franceza.Deci mie unul nu imi place franceza si nici nu o pot invata, dar pot scoate de un 5.Insa in clasa a 11-a franceza din cate vad se bazeaza pe multa gramatica.La clasa avem o profesoara nebuna care nu ne pune doar note sub 5, dar inainte de a ne pune nota ne tine in picioare 20 de minute pentru a ne face de ras.Ce as putea sa fac? Cand ma duc la ora ei incepe si imi pulseaza inima de parca as fi intr-un montain rousse.Ce as putea sa fac. FUNDA(Si fara raspunsuri gen "invata" nu imi place franceza mai ales gramatica limbii franceze cu subordonate etc.)

Răspuns Câştigător
| Unicubeii a răspuns:

Am si eu un caz asemanator.

Am o profa de bio afurisita RAU.
Are toane, favorizeaza pe fata si ..ma rog, sti cum e.
Incearca sa mai citesti curiozitati si multe chestii in franceza, proverbe in franceza, poezii, etc. etc.

Franceza e o limba frumoasa, chiar daca profesoara ta nu arata asta.
Copleseste-o cu cadouri, flori, si ma rog, alte chestii, iar in corcondanta cu curiozitatile merg perfect si o sa intri printre favoritii ei.

4 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Franceza ca franceza, că e o limbă străină. Hai să zicem!
Dar și cu limba română ești... alături cu drumul. Tot profesoara e nebună?

| Idc12345 a răspuns:

La romana ce fel de profesoara ai? Vad ca e cam incompetenta.CAM, nu c-am!

| WantToPLAY explică (pentru Idc12345):

Da ce pot sa zic buna observatie happy

| Andryez a răspuns:

Deci, exact asa patesc eu cand sunt scos in fata la lectie, incerca sa schitezi un zambet in coltul gurii si sa strangi putin abdomenul, si te va ajuta din punct de vedere psihic, la mine a functionat, doar incearca, asta va da impresia ca nu ai nici teama, nici emotii...