Salut! Recuperează strict ceea ce e important pentru tine și îți va fi de folos pe mai departe într-o viitoare carieră a ta. Mai exact, pe moment, ar trebui să recuperezi materiile care ți se dau la bac pentru că acestea îți sunt acum urgente. Ia-o încet, cu treabă bună, fă-ți un plan pentru a învăța, dar nu te aștepta ca până la începutul școlii vei fi as în tot. Restul materiilor aprofundează-le pentru cunoștințe generale și sta prea mult pe ele dacă nu îți aduc un beneficiu neapărat. Poate așa a fost să fie, data viitoare te vei organiza mai bine. Nu e capăt de lume... încă.
Daca nu ai invatat pana acum, numai poti recupera nimic, iar bani de meditatii zici ca nu ai, ce ai facut pana acum? De ce nu ai i nvatat?
Draga prietene, nu ai nevoie de meditatii si nu trebuie sa incepi de acum. Exact in aceeasi situatie m-am aflat si eu, in clasa a 9a si a 10a eram ultimul din clasa, aveam doar note de 4 si 5, imi era groaza de ora de matematica dar si de cea de geografie, dupa ce se termina ora de matematica ma durea tot spatele pentru ca stateam tot mai cocosat ca sa nu ma vada si sa ma scoata la tabla. Din clasa a 11a m-am pus pe invatat fara meditatii, doar m-am ambitionat si mi-am dorit sa nu raman la stadiul de 12 clase, am vrut ceva mai diferit, un viitor altfel decat cel comun si intalnit la majoritatea, am fost al 2-lea cel mai bun din clasa cand am terminat liceul, si am luat cea mai mare medie la bacalaureat din clasa mea, apoi am mers la facultate. Nu ai nevoie de meditatii acum, vei avea nevoie mai tarziu in clasa a 12a pentru a organiza informatiile pentru bacalaureat. Iti inteleg entuziasmul dar a incepe sa inveti din vacanta, o sa te faca doar mai obosit si mai stresat pentru cand incepe scoala unde o sa inveti din nou, asteapta sa se termine vacanta, pregateste-te mental si aduna-ti puterile pentru cand va incepe scoala. Fa-ti un vis, doreste-ti ceva mai mult decat a fi comun, o alta picatura intr-un ocean, alege-ti un domeniu, urmeaza o facultate, si nu vei regreta iti promit asta.Ma rog ca Dumnezeu sa te ajute in acest aspect, citeste noul testament Hristos te iubeste.
Eu îți zic că nu o să poți recupera toate materiile și oricum nu toate contează. Mai e puțin până începe școala, deci focusează-te pe cele la care vei da bacul. Restul lasă-le pe parcurs.
Vreau sa recuperez tot la romana și engleza și la restul bazele materiilor
Pai cere caietul unui coleg la română cu ce ați făcut în a 10-a ca nu e diferența de a 9-a
Și în rest focuseaza-te pe materiile de bac ca nu o sa aiba mare importanță restul...
La istorie cred ca repeți tot ce ai făcut în a 9-a și a 10-a iar la geografie e același lucru
Idk sunt mate-info))
Sjhxjcks întreabă: