Buna!
Atat timp cat tu iti dai silinta si incerci sa fii atent la ore, sunt sigura ca vei reusi.
Tine minte, nimic nu e imposibil!
Numai bine si spor la invatat!
Pai matematica se invata cu creionul in mana, fa de fiecare data exercitii din lectia de zi pana sti foarte bine, fa temele si daca esti serios ai sansa, cum sa nu
De obicei am vazut ca unele lectii se reiau intr-o forma mai grea.Nu le fa pe cele usoare, doar pe urmatoarele, care sunt mai grele si le-ai invatat in clasele mai mari pentru ca o sa stii si metoda usuoara. Daca muncesti si faci maxim 10 lectii pe zi (din clasa a 5 a pana acum si sa inveti si ce ti se da in prezent)si sa zic minim 7 eu zic ca o sa treci. Daca faci cum am mentionat mai sus ai 10. Oricum nu ai cum sa nu iei macar un 5 asa ca nu te ingrijora acum cu problema de intrare la facultate nu stiu -.-.Tu ai intrebat la bac dar cel mai probabil de la media 8 daca iei peste te descurci(daca mergi pe domeniul asta). Stii is multe. mate-info bio-mate bio-fizica.Eu is pe bio-chimie si fac o ora de mate pe sapt., ca urmare o sa dau din ro. chimie bio. engleza. Sper ca am fost de ajutor.
P.Soti sa iti schimbi domeniul, adica ca exemplu sa mergi pe mate-info si sa schimbi la fizica-biologie(asta este un exemplu).
Nu contează şansele pe care ţi le dăm noi prin cifre!
Tu trebuie să speri şi să munceşti, iar dacă vei face asta şi vei crede în tine, vei simţi cu siguranţă că şansele tale proprii cresc şi vei fi mai sigur pe tine.
Nu pot să spun că mă descurc izbitor de bine la matematică, dar pot să-ţi dau un mic sfat: Ai încredere în tine!
Îţi urez succes!
Adi1987 întreabă: