| DJSpook1 a întrebat:

ieri am dat evaluarea nationale la romana, la ultima cerinta trebuia sa alcatuim o compunere narativa cu o intamplare petrecuta intr-o zona turistica, trebuia sa precizam niste informatii spatio-temporale sau ceva de genul, intrebare mea este daca e bine ca am scris ca am fost la Munti Rodnei pe data de... nu mai stiu ce data am pus, si acolo am scris ca erau multi turisti care faceau poze la munti, la apele care curg pe langa ei, dupa aia am spus ca am urcat cu niste prieteni pe un munte, am facut selfie sa punem pe Facebook, am vazut o pestera am intrat in pestera, acolo erau stalacnite, si era un om al pesterii acolo si ne-a spus sa plecam ca nu ii plac vizitatori si bla bla bla, intrebare este ca este bine ca am pus o zona turistica Munti Rodnei si ca am urcat pe munte si am intrat intr-o pestera?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Da, e bine ce ai scris. Ai fost pe subiect. Depinde de profesorul corector ce punctaj vei primi.

5 răspunsuri:
| MinySamPlayz a răspuns:

E buna compunerea dar trebuia sa scrii stalactite sau stalagmite iar tu ai scris stalacnite.

| gabrielaXCSD a răspuns:

E corect daca ai pus o data si o locatie.Mult succes maine la mate ^^ sper sa nu fie greu

| GamerBost a răspuns:

0744 434 590 Salut, suna la numarul asta si discutam noi iti explic eu ce era de facut, poti sa suni la orice ora vrei, dar nu la ora 9 seara ca am maraton de laba.

| GamerBost a răspuns:

0744 434 590 Salut, suna la numarul asta si discutam noi iti explic eu ce era de facut, poti sa suni la orice ora vrei, dar nu la ora 9 seara ca am maraton.