Nu ti se va anula lucrarea, nu exista in istorie nici o lucrare anulata pentru ceva atat de minor. O sa ti se scada putin pentru aspectul urat si atat.
Consulta un psiholog, este total anormal sa iti pierzi discernamantul si sa nu gandesti limpede doar fiindca esti la un examen.
Mulțumesc mult pentru răspuns! Nu mi-am pierdut complet discernământul, am exagerat puțin cu exprimarea probabil. Ceea ce încercam să spun este că aveam emoții și am crezut că nu voi apuca să termin, așa că m-am grăbit și am făcut măzgălitura respectivă. Aș mai avea o întrebare... dacă într-un singur loc am scris înghesuit (dar cu scrisul meu și cu aceeași culoare), se consideră semn?
Evident ca nu
Pai da, ca ai facut desenul si ai respectat etapele rezolvarii dar nu pentru aspectul general al lucrarii ca repet, nu e romana. Doar n-o sa-i scada pentru o mazgalitura, sa fim seriosi.
http://media.realitatea.net/......725700.jpg Unde vezi aici ca scrie punct pentru aspectul lucrarii? Ca eu nu vad nicaieri. Sunt punctate strict etapele exercitiilor
Depinde de corector, in principiu as zice ca nu da acum nu poate nimeni garanta nimic.