| Striker14 a întrebat:

In curand vine scoala si trec a opta, ce carti ar trebui sa citesc? Cum vi se pare clasa a opta (grea/usoara). Materia e mai grea.decat cea de-a saptea? Cam la ce materii invaram lucruri noi, ce materii o sa avem in plus? Dau funda pentru cel mai complet raspuns.

5 răspunsuri:
| OnixxXdd a răspuns:

Eu am trecut anul acesta a 9 a. Eu nu am citit carti multe. am citit doar vreo doua care nu iti trebuie la examenul final (admitere). Mai bine citesti si faci modele de teste (ca la admitere) pentru a te acomoda. In rest trebuie sa inveti bine la unele materii (fizica, chimie, etc) A si mie mi s-a parut mai usor fata de clasa a 7 a.batting eyelashes
Funda? big grin

| Northern a răspuns:

Da,trebuie să citești Baltagul și O scrisoare pierdută.Cu toate acestea, este posibil ca la examen(română) să fie doar un text la prima vedere.De fapt, cuvântul ''probabil'' ar putea însemna ''mai mult ca sigur''.La matematică, în clasa a 8-a, vei face geometria în spațiu.Nu pot spune că nu are legătură cu clasa a 7-a.Baza geometriei în spațiu este geometria plană ( 5 - 7 ). Clasa a 8 -a nu e grea, doar că poți fi un pic stresat din cauza examenelor.În rest, există un echilibru, lecții grele și lecții ușoare, depinde și de tine. Multă baftă la examene!

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

O să ai de citi sigur Alexandru Lăpușneanul și Balatagul. Pozei, sigur : Miorița.

Sper că te-am ajutat

| JoeTPU a răspuns:

Salut.Eu trec clasa a 9-a, in a 8-a a trebuit sa citesc Baltagul, O scrisoare pierduta, si Miorita(este o poezie). Clasa a 8-a nu emai grea decat a 7-a dar trebuie sa inveti mult la romana si la matematica.O sa ai in plus latina, este ok, nici grea nici usoara.
Succes! happy

| Idc12345 a răspuns:

Si eu trec a8-a :d