| ascovit a întrebat:

Intrebare pentru cei ce sunt la stiinte ale naturii, imi puteti spune si mie cum este? E vreo problema daca in generala nu am facut fizica deloc?

Răspuns Câştigător
| MultiCore a răspuns:

Nu vreau să te sperii, dar s-ar putea să ai niște probleme. Fizica pe care o faceți voi, este destul de avansată, a doua după Matematică-Informatică (F2). Așadar, ar trebui să cumperi 2 manuale, 1 de VII și 1 de VIII, ca să ai habar de ceva să mai înveți de pe acolo (este explicat destul de bine, pe înțelesul tuturor). În caz contrar îți va fi destul de greu. Baftă!
P.S. Cum să nu fi făcut nici o oră?!

| ascovit explică (pentru MultiCore):

Doar in clasa a6a am facut ceva fizica. In rest in clasa a7a si a8a profesoara de fizica era si profesoara de matematica ( si diriginta), si la ora de fizica si dirigentie, si evident la cea de matematica noi facema matematica. Ne-am plans de asta in ultimul an insa ea ne-a spus ca ar trebui sa stam linistiti, ca oricum se ia de la capat fizica in liceu ( ceea ce nu cred sad )

3 răspunsuri:
| camy417 a răspuns:

Depinde de proferori. sunt profesori care te iau de la 0 si explica pe intelesul tuturor. Ideea e ca ca o sa ai mai multe ore de fizica pe saptamana, deci, daca nu ai nici o tangenta cu ea asta ar fi o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E destul de ok. Doar că ai multe ore de fizică, chimie, mate.