...veti merge dupa in clasa, veti primi manualele, vi se va comunica orarul pe urmatoarea zi, veti vorbi putin si dupa veti iesi cu clasa pentru a va cunoaste mai bine
Eu în prima zi de liceu am mers la careu etc. iar în a doua zi direct test inițial din toată geografia din generală. Apoi alte teste inițiale total inutile care oricum nu se trec, dar profesorii te amenință că le vor trece.
Am terminat liceul anul trecut, dar din cate imi amintesc, am ajuns acolo la ora 9 (parca), m-am dus sa vad listele cu repartizarile elevilor pe clasa, apoi a inceput directorul sa tina un mic discurs de bun venit pentru elevii noi, apoi au fost invitati dirigintii sa isi anunte elevii (atunci sa fii atent(a) cand iti striga numele sa te duci in fata cu restul colegilor tai), apoi am fost dusi de noul nostru diriginte intr-o sala de clasa unde ne-a explicat ce si cum, ni s-a facut si un mic tur al liceului pentru ca avea mai multe corpuri unde se tineau orele, iar apoi am plecat acasa.
P.S.Ti-as recomanda sa nu duci flori in prima zi, pentru ca risti sa iti pice un barbat ca diriginte (cum mi s-a intamplat mie), si a fost putin ciudat cand un coleg i-a dat un buchet de flori.
Pot sa mentionez ca nu va fi nimic nou veti merge la careu, pur si simplu vor fi mici schimbari, relaxeaza-te