Examenele naționale,că vorbim de simulări,bac,EN,toate se dau la fel, pe tot teritoriul.
Probabil te referi la simulările in funcție de orașe, pentru că da, unele dau într-un fel, altele în altfel, însă examenele naționale sunt la fel peste tot in tara.
Simulările sunt de 2 feluri:naționale și pe județ, școală și cele naționale.
Mereu, dar mereu cele naționale vor fi toate la fel (exercițiile), in timp ce la cele pe județ sau școală vor fi personalizate in funcție de materia parcursa.
Fundiță?
Toate scolile din Romania, cu predare in limba romana, primesc aceleasi subiecte, tocmai de aceea ii spune evaluare nationala si nu evaluare judeteana.
Eu am vazut ca subiectele la matematica sunt din alte judete.
Subiectul principal vine din București, iar distribuția lui se face printr-un server criptat care are acces doar școala de proveniență/centrul de examen în ziua examinării.
Cât despre faptul că subiectele sunt diferite, nu înțeleg la ce te referi, faptul că au alte exerciții sau?
Adica, la Constanta la primul exercitiu este 2+2x2 (un exemplu), iar la Craiova ( sa zicem) este 6x2+3, este posibil sa pice calcule diferite de genul?
Examenele naționale,că vorbim de simulări,bac,EN,toate se dau la fel, pe tot teritoriul.
Probabil te referi la simulările in funcție de orașe, pentru că da, unele dau într-un fel, altele în altfel, însă examenele naționale sunt la fel peste tot in tara.
Simulările sunt de 2 feluri:naționale și pe județ, școală și cele naționale.
Mereu, dar mereu cele naționale vor fi toate la fel (exercițiile), in timp ce la cele pe județ sau școală vor fi personalizate in funcție de materia parcursa.
Fundiță?
Evaluare NAȚIONALĂ,daca ii zice așa, e clar ca subiectul e același, centrul de examen va fi diferit și deci, doar codul de identificare de pe subiect va fi diferit, atât.
Eu am vazut ca subiectele la matematica sunt altfel.
Ca o completare a ceea că am zis mai sus:Nu primești subiecte din alte județe, profesorii corectori sunt din alte județe.Lucrarile le sunt trimise și corectate in alte județe decât cel din care au fost primite.
IulianaDoroftei7777899 întreabă: