| Desh a întrebat:

Salut TPU! La liceu sunt profile la care nu se predă mate? La științe naturale se predă?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Absolut toate liceele au ore de matematica in programa.

Cele cu profil uman - cu clase de filologie și științele sociale - au ore putine de matematica, fata de liceele de la "real" care fac multa si foarte multa matematica.

| Catrice a răspuns:

Si la profesionala ai mate.

| Hyperion7 a răspuns:

Singurul profil care este exclus mate este filologie și nici acolo nu scapi pe deplin, primii 2 ani ai mate, ultimii 2 nu ai mate și nici chimie, bio, fizica.
La științe ale naturii ai mate, chiar destul de grea +bio, chimie, fizica.

| ReddY25 a răspuns:

Din păcate, la toate se predă

| StoicAnalysis a răspuns:

Stiinte sociale. Faci matematica pana in clasa a 10-a din ce tin eu minte. Si bacalaureatul il dai la romana, istorie, geografie/logica/psihologie. E singurul profil pe care il stiu, unde matematica e mai putin prezenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se preda la toate materiile! Singurele profile unde nu faci matematica pana in clasa-XII-a sunt filologie, Arta actorului, Muzica, si profilele de la liceele teologice! Acolo faci pana in clasa a-XI-a. La stiinte social faci matamtica pana in clasa-XII-a dar nu dai bacul la mate ci la istorie la fel ca la filologie, la profilele vocationale si si la profilele de la liceele teologice! NU scapi de mate pana in clasa-XI-a! La stiinte ale naturii faci 4-5 ore si dai bacul! Nu iti recomand daca nu iti place matematica si nu te pricepi!

| StimabiluI a răspuns:

Când am făcut liceul la filologie aveam două ore de mate pe săptămână până în clasa a 10-a, apoi în ultimii doi ani nu se mai făcea deloc.
Cei mai frumoși ani de liceu! happy