| FlorynFlOo a întrebat:

Salut,TPU,luni dau E.N la romana si am niste intrebari(rog sa raspunda doar cei care stiu):
1.Ne poate da ca o opera studiata la clasa este o descriere literara? Din ce am auzit nu. Dar nu sunt sigur.
2.Ne poate da caracteristicile unei opere literare studiate la clasa? Adica alea stiti voi. Cu date despre autor..si toate alea.Va rog sa imi raspundeti serios.

7 răspunsuri:
| FlorynFlOo explică:

A da, am uitat sa spun de mesajul si semnificatia titlului.Si din astea care le-am studiat la clasa ne poate da?

| JessicaJess30 a răspuns:

Hei..si eu sunt pe a 8-a..ne poate da tot ce ai spus tu dar nu legat de o opera studiata la clasa. Pentru operele studiate la clasa ne poate da caracterizarea personajului principal, apartenenta la specie sau rezumat happy

| Daniellllll1 a răspuns:

1.Ne poate da... rezumatul textului, specie la o opera literara studiata sau semnficatia titlului/poeziei...
2.Da

| Levelstar a răspuns:

Anul trecut s-a dat la sesiunea speciala 2014 opinia despre mesajul textului si tot la EN 2014 s-a dat acelasi lucru.
Anul acesta la Sesiunea Speciala s-a dat argumentarea Genului Dramatic, eu cred ca la EN se va da tot asa.

Asa ca invata genul dramatic!
Mai cu seama toata programa!

| d0areu a răspuns:

Ce este sesiunea specială?

| JessicaJess30 a răspuns:

Sesiunea speciala sunt olimpicii la mate, romana, sport, fizica etc și ei au dat examenele săptămâna trecută

| d0areu a răspuns:

Deci, dacă olimpicii au avut subiectele acelea, înseamnă ca noi o sa avem subiecte puțin mai ușoare?