| Cl3ar a întrebat:

Salut TPU,luni incepe prima proba scrisa a examenului de bacalaureat. Intrebarea e, am emotii foarte mari chiar daca m-am pregatit foarte bine.Cum scap de ele? Simt ca uit tot, nu ma pot motiva...

5 răspunsuri:
| Pacquiao a răspuns:

Salut! happy In primul rand iti urez succes la BAC happy Eu il dau peste 2 ani laughing
Stiu cum e sa ai emotii, asa am avut si eu la E.N din clasa a 8a, si eu sunt un elev bun la invatatura si ma motiva acest lucru. Gandeste-te ca esti un elev bun si ca vei trece cu brio examenul... daca tu ca inveti ai emotii, ce mai zici de aia care nu invata? laughing Te-ai gandit la asta?
Si in plus daca inveti bine, indiferent cate emotii ai avea nu ai cum sa nu stii nimic. Si eu in clasa a8a am avut emotii mari si credeam ca uit tot si cand am intrat in sala si am vazut subiectele nu mi-a venit sa cred cat de usoare au fost laughing Am dat examenul de admitere la liceu in 2013 happy si am luat 8.8 la romana si 9.5 la mate happy
Te pot motiva si prietenii si familiawinking
Inca ceva important...in ciuda faptului ca invat bine, zic eu happy, a contat faptul ca nu mi s-a impus sa iau o anumita nota...parintii mi-au zis sa fiu relaxat ca astfel voi lua note bune, si am luat happy
Sper ca te-am ajutat sau macar te-am incurajat happy
Bafta!winking

| xLittleKidd a răspuns:

Încearcă să te relaxezi, pentru că totul va fi bine. Şi eu sunt în acceaşi situaţie ca şi tine, deci înţeleg cum te simţi.
Trebuie să ai incredere în tine, să fii optimist şi să vezi partea pozitivă a examenului. Micile emoţii sunt bune pentru că ne aduc într-o stare de realitate.
Chiar dacă acum ai acea senzaţie că uiţi tot ce ai învăţat (ceea ce mi se întâmplă şi mie) atunci când o să vezi subiectele o să te calmezi şi o să vezi cum încet, încet îţi reaminteşti totul.
Mult succes! Ai incredere în tine şi vei reuşi! happy

| miraabela a răspuns:

Oho te cred laughing si am :-s iti o smecherie big grin in momentul in care primesti subiectele, daca te simti cu fluturi in stomac si nu poti sa te concetrezi, citeste o data sau de doua ori subiectele cap coada si ai sa vezi ca deja cand ai terminat de citit esti mai bine si poti sa te apuci de treaba

| bbbbbbbbnbbbb a răspuns:

Daca ai invatat foarte bine nu ai de ce sa it faci griji.Gandeste-te ca acest examen este doar un test in care poti demonstra ca esti cel mai bun in acel domeniu. Daca chiar nu reusesti du-te la un psiholog si asa poti scapa de ele, mai ai doar o zi la dispozitie.Bafta si mult succes!

| DemiiHeart a răspuns:

Sincer asa ma simt si eu in multe situatii, teste etc. Trebuie sa te motivezi singura. Sa spui :,, Frate, pot sa fac astaaa! ". Pentru o stare de spirit buna poti sa citesti, in ziua bacului si inainte, diverse citate motivationale care sa te inspire si care sa te faca sa ai mai multa incredere in tine. Nu te gandi ca o sa uiti totul, din moment ce te-ai pregatit cu adevarat. Atunci cand primesti foaia de examen si te uiti peste subiecte da-ti toata silinta si aminteste-ti ce ai invatat. Dormi cat mai mult pentru. a fi odihnit. Nu te gandi ca este asa rau, nu te omoara nimeni, gandeste-te ca este un simplu test la o materie pe care o stii foarte bine. Cand am avut prima piesa de teatru, eu eram judecatoare, am tinut strans ceva in mana pe tot timpul piesei. Eu zic ca asta m-a ajutat putin ca sa imi descarc emotiile. Va fi bine. Daca ai spus ca tu ai invatat mult si ai emotii mari, cei care nu au invatat mai deloc cum crezi ca se simt. Fii cat mai relaxat si da tot ce ai mai bun si vei vedea ca va fi bine.
Sper ca te-am ajutat putin!
Multaaaaa bafta!
Iti tin pumnii!winking