Buna1 cu siguranta unii vor fi in uniforme, altii nu vor fi, insa iti recomand sa porti uniforma pentru a face impresie buna in prima ta zi de liceu si mai ales fiind o ocazie festiva(deschiderea anului scolar) mi se pare ca trebuie sa veniti in uniforma. Eu, de exemplu, am avut unifroma obligatorie doar pana in clasa a 10a inclusiv si la deschiderea anului scolar tot asa eram: unii in uniforme, altii nu, insa eu totdeauna optam pentru prima varianta. Succes la scoala si iti doresc sa te bucuri cu adevarat de anii de liceu!
E prima zi, doar nu o sa te certe ca nu ai venit in uniforma.In uniforma te imbraci doar cand aveti cursuri(nu cred ca faceti ore din prima zi).
Si liceul meu are uniforma care consta intr-un tricou...eu o sa-l iau in geanta pentru orice eventualitate, dar aici toti sunt intelegatori.
Daca detii uniforma, atunci ar trebui s-o imbraci, da, mai ales la deschidere .
Dar daca nu e prea frig, in cazul in care va fi ceva rebeliune si nu se vor imbraca astia in uniforme, ai putea tine la tine o geanta, ceva, cat sa-ti bagi sacoul acolo, eventual sa ai o alta geaca.
N-ar strica.
Stai linistita, oricum, vor fi si altii in uniforme, si unii nu vor fi. Cam asa e mereu.
anonim_4396 întreabă: