Așa cum a spus și Sonia, ai putea sa o aștepți înainte de ora sa ii spui acest lucru și pentru profesor chiar contează să nu chiulești (spun eu, care am chiulit la mate in prostie pentru că nu punea profu absențe).
Atunci când nu înțelegi poți să spui că nu ai înțeles și dacă poate sa îți mai explice. Nu îți fie rușine să spui că nu ai înțeles că sunt mulți care nu înțeleg, dar prefera să nu spună nimic că se tem că râd colegii.
Iți sugerez sa faci exerciții acasă pe baza a ceea ce a predat și dacă nu ai înțeles ceea ce a predat poți reface exercițiile de la clasa și să încerci să îți dai seama de ce a dat rezultatul ăla.
O sa fie un mare + pentru tine daca o sa lucrezi acasă și te va ajuta mult.
Eu regret că n-am făcut nimic in liceu și în clasa a 12a m-am trezit că trebuie să iau matematica de la 0 din clasa a 9a și nu a fost așa ușor să învăț 4 ani intr-un an...
Si cum ai reusit sa inveti de la 0 din clasa a 9 a ca si eu vreau sa stiu te rog
Meditații la greu.
O astepti la usa si-i explici ca ti-e frica, ii ceri compasiune, sa fie intelegatoare cu tine, ca vei depune tot efortul, dar acolo unde nu e, nici Dzeu nu cere Intelege ea. Daca te duci la toate orele, nu ai nicio apsenta, nu te ridici impotriva ei, ventual te si muti in rpima banca, sa-i creezi impresia ca vrei sa intelegi aceasta limba straina, devii foarte activ acolo unde stii, si ii arati respect, o privesti des in ochi, cu ochii umezi si umili, si ai sanse sa treci anul cu un 5
Mie mi se pare un caz destul de serios. nu mai arunca răutăți aiurea că nu i ok.
putea spune orice, ceva care sa ni se pară o prostie, însă pentru el să fie o problema serioasa.
Cazul serios e mentalitatea lui OP și atitudinea față de ora de mate. Că profesoara are pică pe tine, și ce? Faptul că ea te place nu-ți ține de foame, nici nu-ți garantează că mergi la ce facultate vrei. La fel și cu faptul că nu te place.
Matematica, zic eu, e o materie care trebuie înțeleasă, nu memorată. Degeaba copiezi de pe tablă și speri să înțelegi, că nu funcționează.