| Autumnfeelings a întrebat:

O prietena a avut o fosta cea mai buna prietena care daca ii spunea ceva real zicea ca pleaca si nu mai e prietena cu prietena mea, odata ea a dat cu o pietrica de pamant si lovit-o peste spate, daca cumva spunea un cuvant despre ea cu o fata nu mai vorbea cu deloc cu prietena mea, o mintea tot timpul, o barfea, mereu nu o baga in seama si niciodata nu era alaturi de ea. Fata aia ii era prietena sau doar profita de pe urma prietenii mele? Ca sa faca prietena mea?
P. s Fata acceia ca o fost lovita de fosta cea mai buna prietena si gasit una adevarata
Funda

Răspuns Câştigător
| NoNameJunior a răspuns:

Aha.eu cred ca acea fata profita de prietena ta.nu ar fi bine sa mai vorbeasca cu ea.adica,ar mai merita sa vorbesti cu cineva care profita de tine? nu! Succes!

2 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Poti fi mai explicita?

| Autumnfeelings explică:

Deci eu am o prietena care a avut o fosta cea mai buna prietena care daca ii spunea ceva real zicea ca pleaca si nu zicea ca nu mai e prietena cu prietena mea,odata ea a dat cu o pietrica de pamant si lovit-o peste spate,daca cumva spunea un cuvant despre ea cu o fata nu mai vorbea cu deloc cu prietena mea,o mintea tot timpul, o barfea, mereu nu o baga in seama si niciodata nu era alaturi de ea. Fata aia ii era prietena sau doar profita de pe urma prietenii mele? Ca sa faca prietena mea?