Dacă teama te-ar putea ajuta cu ceva ți-aș fi recomandat să o păstrezi. Dar dacă nu te ajută cu nimic, atunci nu-i văd rostul.
Mergi la teste cu ce ai învățat. Pe lângă cunoștințele acumulate, cere și lui Dumnezeu prezența Sa.
Salut. Nu conteaza liceul la care te duci. Oricum, poti da dupa de orice calificare pe care o doresti. Asa, ca sincer, te-as sfatui sa te duci la un liceu mai prost.
De ce? Ba din contră, eu cred că un colectiv mai bun ar stimula-o să învețe mai mult.
Anturajul e foarte important in liceu, deci liceul conteaza extraordinar de mult.
Crede-ma, fratele meu este intr-un liceu de "top" din oras. Acolo sunt foarte multi "copilasii" de bani gata, care te iau la misto, ca ai o situatie un pic mai proasta.
Eh, eu intr-un liceu mai prost, nu sunt luat nici de cum. Situatie proasta ma refer, ca eu ma duc intr-un audi din 2007 la scoala, si ei vin cu bmw-uri/audi-uri/mert-uri 2012+.
Salut. De obicei in liceurile mai bune dai de baietii de bani gata, care te iau la p*^a, mai ales ca e si fata. In liceurile mai proaste gasesti baietii mai de treaba.
Relaxeaza-te. Nu faci nimic daca te stresezi. Trebuie sa fii bazata pe ce-ai invatat. Crede-ma ca nu o sa fie atat de greu pe cat iti inchipui. Si eu la BAC eram atat de stresata incat n-am putut nici sa dorm si s-a dovedit mai usor decat imi inchipuiam eu. Bafta
Hei! Și eu dau Evaluarea Națională și nu prea am emoții. În ăștia 8 ani de școală n-am învățat prea mult, însă m-am străduit cât am putut. Semestrul ăsta am tras tare și media 5-8 mi-a ieșit 9.45 și testele făcute acasă (mama a făcut facultatea de Litere parcă, tata e programator, deci ei cam știu cu ce se ocupă româna și matematica plus baremul) mi le-au corectat și iau peste 8.50 uneori peste 9 cât îmi trebuie. Morala e să fii sigur pe tine, nu contează cât iei ci cât știi. Îți vând și un pont: am făcut niște analize în legătură cu Evaluarea asta și cred eu cred că or să dea asta: descrierea artistică, opera epică, basmul sau textul literar și nonliterar. Baftă multă la examen, soro!;-)